En spelautomat om vikingatiden

28 Apr

Under vikingatiden, gå vi Viking kvinnan Amma och hennes tuffa kämparna av plundring efter rikedom – och det är bara att hoppas att det droppar på dig också! Slip yxor och svärd och åka på kryssningar!

Viking Age spelautomat från Betsoft är en av klassikerna när det gäller maskiner på nätet! Den har allt, action, bonusspel, free spins och en underbar introduktion video och glittrande grafik i allmänhet! Vi har bara att sätta upp väl till höger och snurra bort!

När det gäller layout vikingatiden en slits som representerar en gemensam standard, det vill säga 5 hjuls, 3 rad och 30 rader. Öppen för alla spel-lås du kan spela med upp till 5 mynt per. linje med en valuteringsdag. mynt högst 0,50. Detta ger en hög insignal datum. snurra på 75 högskolepoäng.

Den första funktionen som vi anser är den som kallas Runestone dörrar, och detta aktiveras när hjälmen visas i 3 eller fler exemplar någonstans på hjulen. Hjälp Amma att välja bland runor, och om du har tur kan du hitta prispengar, gratis spelautomater eller en aktivering av bonusspelet!

Multiplier Frispel i vikingatiden aktiveras när du får minst 3 exemplar av Amma i en slumpmässig position på hjulen. Amma kommer nu att ta reda på en multiplikatorfunksjon bakom en av stenarna som vi ser runt om maskinen, och detta kommer att vara aktiv när gratisspel pågår. För varje free spin spinning alltför multiplikator, och om du får en vinnande kombination på en linje som har samma multiplikator på båda sidor, kommer priset att multipliceras med lämpligt värde.

Beväpna rycka titeln på funktionen under vikingatiden, och här de två stora Viking killar krafter mäter – på allvar! Handryggen symbolen för 3 eller fler kopior aktivera detta spel och vi har tagit till en ny skärm där vi måste välja vikingarna vi tror kommer att gå undan med segern. Kommer det att vara Erik eller Elgrim? En sak är säkert för säker – det finns två stora pajas vi pratar om här! När du har valt den man tror kommer att bli vinnaren ska väljas krona eller klave på myntet för att komma till ett beslut av matchen. 3 korrekta gissningar leder till dina valda Viking vinner, medan det motsatta resultatet ger en förlust!

Vikingatiden är en av de spelautomater du bara måste prova! Det är tufft och hårt och brutalt – på en gång! Samtidigt fint avrättades av Betsoft, och båda funktioner, grafik och musik är perfekt!

Leave a comment